Diane Lane
Diane Lane

Diane Lane

 

Vandaag is het de verjaardag van Diane Lane (1965). Normaal gesproken zou ik daar geen aandacht aan schenken maar ik moest denken aan deze clip uit 1984. Hier is ze te zien in de cultfilm “Streets of Fire” met geweldige muziek van Jim Steinman (who else)
Geweldig geplaybacked. Het nummer is gezongen door Holly Sherwood (kleine foto), een Amerikaanse rock vocalist, bekend door haar werk met Jim Steinman. Ze heeft zowel Lead als Backing vocals gezongen in veel Steinman nummers voor diverse artiesten onder andere Bonnie Tyler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected, copying is strictly prohibited !!